Suomen frisbeegolfkausi iskettiin käyntiin komeasti peräti 125 pelaajan "pikkukisoilla" Kankaanpään Viidentienristeyksessä 21.4. Uusi kausi toi mukanaan huikean määrän kilpailu-uraansa aloittelevia heittäjiä ja rata oli täynnä aamuseitsemästä iltakahdeksaan.

Pieni lumi ja välillä navakka tuulikaan ei haitannut ja vaan omia rajoja ja rataennätyksiä rikottiin useammankin pelaajan toimesta. Päivän hurjimmasta tuloksesta vastasi Tomoottajien Juho Vähätalo, joka heitti yhden kaikkien aikojen kovimmista suomalaispelaajien kierroksista. Juho heitti toisella kierroksella tuloksen 49, joka on 13 alle radan parin ja rikkoi tämän rata lay-outin ennätyksen peräti neljällä heitolla (edellinen oli viikkoa aiemmin viikkokisoista Tapanin nimissä). Lähes käsittämättömään kierrokseen mahtui jopa yksi holari!

Tapanin energia meni tällä kertaa kilpailunjohtajan hommiin. Kolme lähes täyttä kellonympärystä radalla palkitsivat, mutta myös väsyttivät. Toki Tapanikin kisaan osallistui ja löytyy tulosluettelosta säädylliseltä sijalta 7. "Oma peli ei harmita tippaakaan, koska tapahtuma ja fiilis oli taas mahtava", Tapani kommentoi.

Lisää Tapanin juttua kisasta treenipäiväkirjasta frisbeegolf-forum.fissä:

Tulokset Frisbeeliiton Kisakoneessa.