Tapanille voitto Kankaanpään Prodiscus Challlengesta.

Prodiscus Challenge 2012 -kiertue avattiin lauantaina 7.4. Kankaanpään Viidentienristeyksessä. Ihan ei kevät ehtinyt sulattaa kaikkia lumia, vaan pienessä hangessa heitettiin, mikä hieman rokotti osallistujamäärää, mutta 59 heittäjää oli silti hieman enemmän kuin osattiin odottaa.

Kaikissa luokisa (avoin, naiset, amatöörit, seniorit ja juniorit) käytiin tiukkaa kamppailua voitosta viimeisillä väylille asti, ja senioreissa päädyttiin lopulta peräti kolmen pelaajan uusintaan voitosta. Sen hoiti kotiin sarjan "isäntä" eli Team Prodiscuksen Kai Vesa. Myös juniorien voitto meni Raumalle Jani Ikoselle. Amatööreissä Laukaan PuskaPuttaajia edustava kankaanpääläislähtöinen Tuukka Kivioja ei antanut muille mahdollisuuksia, vaan vei selvän voiton. Naisissa voitto meni saman seuran Marika Ekmanille.

Avoimessa käytiin tiukka Tomoottajien jäsentenvälinen taisto, kun palkintopallille nousivat molemmat Aulun veljekset ja Juho Vähätalo. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Tapani johti heitolla Jarmoa ja neljää muuta Jarmon kanssa tasoissa ollutta pelaajaa. Juho oli 3 heittoa perässä sijalla 8. Juho heitti toisella kierroksella elämänsä kierroksen (-8) ja nousi kakkoseksi. Jarmo jako kolmannen sijan Niko Mäenrinteen kanssa. Tapanin toisen kierroksen -6 riitti pitämään kisan kärkipaikan ja myös Prodiscus Challenge -kiertuun johtopaikan ensimmäisen kisan jälkeen.

Seuraavan kerran PDC-kiertueella pelataan Ylöjärvellä 12.5.

Keskustelua ja tunnelmia kisasta:
Fribanet.fi
Frisbeegolf-forum.fi

Kämmenheittoa kisan kakkoskierrokselta (video: Janne Hirsimäki).